Gratis verzending binnen NL boven €75

Retouneren

Ben je niet helemaal tevreden en wil je een artikel retourneren? Geen enkel probleem! Binnen 14 dagen ná ontvangst van de bestelling kun je de artikelen zonder problemen terugsturen (m.u.v. cadeaubonnen). Voeg het retourformulier toe aan het pakket, anders word je retour niet in behandeling genomen. Het staat je vrij om je pakketje te verzenden met een pakketdienst naar keuze.
Houd bij het terugsturen rekening met het volgende:

 • Zorg dat je je retourzending binnen 14 dagen ná ontvangst van je bestelling terugstuurt.
 • De artikelen moeten in de originele staat teruggestuurd worden. Zorg er ook voor dat het geheel goed verpakt is zodat het niet kan beschadigen tijdens het transport.
 • De kosten voor het terugsturen zijn voor je eigen rekening. Je bent zelf aansprakelijk voor het aankomen van het pakketje. Zorg er dus voor dat het pakketje voldoende gefrankeerd is en bewaar het verzendbewijs altijd goed. Wanneer wij jouw pakket in goede orde hebben ontvangen, kun je vanaf dat moment binnen 14 dagen jouw geld terug verwachten.
 • We raden je aan om het meegeleverde retourlabel te gebruiken of het retouradres zelf op het pakket te schrijven. Sluit tevens een bijbehorende pakbon of factuur in de verpakking. Verwijder of verberg de huidige adressticker waar jouw eigen adres op vermeld staat.
 • Afgeprijsde artikelen mogen niet geretourneerd worden.
 • De retour gestuurde artikelen worden niet teruggenomen indien: ze gedragen/ gewassen zijn, ze beschadigd zijn en/of je zelf getracht hebt een schade te herstellen.
 • Wij geven géén wasgarantie. Ontstane problemen na het wassen zijn voor eigen verantwoordelijkheid.
 • Woon je in de buurt van Meerssen? Dan mag je het pakketje ook in de winkel terugbrengen. Let op: terugbetaling van de geretourneerde items wordt per bank verrekent en dus niet in de winkel!

  Bij aankopen die in onze winkel gekocht zijn en die geretourneerd worden, geven wij geen geld terug. Voor dit bedrag mag je iets anders uitzoeken of je ontvangt een tegoedbon.
  Let op: Is jouw artikel beschadigd? Neem dan eerst even contact met ons op. Wij lossen dit graag netjes voor je op.

NIK Fashion
Bunderstraat 6
6231 EL Meerssen
Nederland
T: +3143 3111003
E: info@nikfashion.nl

Als je nog geen account hebt, dan kun je deze aanmaken tijdens het afrekenen van je eerste bestelling. Registreren is niet verplicht, maar wel handig voor terugkerende klanten.

Menu

Productcategorieën

Geen

Contactgegevens

Druk of klik op een telefoonnummer of E-mailadres om rechtstreeks contact met ons te maken.

Adres

Openingstijden

Hieronder staan de openingstijden van onze fysieke winkel in Meerssen.

maandag:             13:00 – 18:00

dinsdag:                10:00 – 18:00

woensdag:            10:00 – 18:00

donderdag:          10:00 – 18:00

vrijdag:                  10:00 – 18:00

zaterdag:               10:00 – 17:00

zondag:                 GESLOTEN

Adres

Deze website maakt gebruik van cookies om volledig te kunnen functioneren en u een optimale gebruikerservaring te bieden. Door te browsen op deze website gaat u akkoord met het gebruik hiervan zoals omschreven in ons Privacybeleid.